Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, 23. Tokat Enleri Ali Şevki Erek Ödüllerinde En Başarılı Belediye Başkanı seçildi.
23 yıldır her sene düzenlenen ve Tokat’ın önemli, alanında saygın kişilerinin ödülleri ile buluştuğu Tokat Enleri Ödül Töreninin bu yıl 23’üncüsü düzenlendi. Tokat Gündem Gazetesi’nin önderliğinde bu yıl Ali Şevki Erek anısına Kocaeli’nde düzenlenen 23’üncü Tokat Enleri Ali Şevki Erek Ödül Töreni’nde ödüller de sahibini buldu. Siyaset, spor, sanat, iş dünyası gibi birçok kategoride ödüllerin sahibini bulduğu gece de bir ödül de Erbaa Belediyesi’ne geldi. Törene katılım sağlayan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ”Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülünün sahibi oldu.
Ödülünü alan Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, “Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gerçekleştirdiğimiz projeleri yakından takip eden ve bizleri 'Yılın Başarılı Belediye Başkanı' seçen kıymetli yayın kuruluna ve jüri üyelerine teşekkür ediyor, Tokat Gündem Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diliyorum.” Dedi.