Erbaa Belediyesi, bol bol ödül dağıtacağı “Kadrajımda Erbaa” Fotoğraf Yarışmasını duyurdu.
Erbaa Belediyesi, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile bol bol ödülün bulunduğu bir yarışmayı duyurdu. ”Kadrajımda Erbaa” adıyla düzenlenen Fotoğraf Yarışmasında katılacak olanlar için belirlenmiş şartname Belediyenin resmi sitesinde yayınlandı.
Bol ödülün dağıtılacağı ve Erbaa’nın renkli köşelerinin fotoğraflanacağı fotoğraf yarışmasında Jüri koltuğunda ise fotoğraf sanatçıları olan Ahmet Beyazıt, Gökhan Sözal, Mustafa Kılıç, Niyazi Gürgen ve Yılmaz Karaca yer aldı. Fotoğraf yarışmasının ödülleri de birinciye 15 bin TL, ikinciye 12 bin 500 TL, üçüncüye 10 bin TL, 3 adet Mansiyona 5 bin TL ve en az 20 adet sergilemeye 1000 TL olarak belirlendi.
Yarışmaya katılanlar çektikleri Fotoğraflar şartnamede yazan kurallara göre Erbaa Belediyesi’ne gönderecekler. Yarışmaya katılım için son tarih ise 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 17.00 olacak. Başvurular bittikten sonra 16 Temmuz’da Jüri toplantısı yapılacak. 17 Temmuz 2*24 Çarşamba günü ise Jürinin kararı doğrultusunda sonuçlar açıklanacak. Yarışmada dereceye girerek kazanan katılımcılara ödülleri 19 Temmuz 2024 Cuma günü yapılacak olan Sergi ve Ödül töreni ile verilecek.
Ahmet ÖZTÜRK - Niksar Danişmend (Özel Haber)