Kütahya'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
AFAD verilerine göre Kütahya'da sabah saatlerinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından saat 10.20 itibarıyla 4.6'lık bir sarsıntı daha meydana geldi. 12 kilometre derinlikte oluşan deprem paniğe neden olurken Simav ilçesi ve çevre köylerde eğitime 1 gün ara verildi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre sabah saatlerinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremin ardından saat 10.20 itibarıyla 4.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oluştu.
12 kilometre derinlikte oluşan sarsıntı Kütahya'da büyük panik yaşanmasına neden olurken deprem çevre illerde de hissedildi.
EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ
Depremin ardından Kütahya'nın Simav ilçesi ve çevre köylerde eğitime 1 gün ara verildi. Öte yandan AFAD'dan yapılan açıklamada "Kütahya ilimizin Simav ilçesinde saat 10.20'de meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri yer aldı.
GÜNDEM
Yayınlanma: 25 Nisan 2025 - 11:04
Kütahya'da Deprem Meydana Geldi!...
Kütahya'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
GÜNDEM
25 Nisan 2025 - 11:04
İlginizi Çekebilir