Niksar Belediyesi'nin Ayvaz Parkı'nda başlattığı çevre düzenleme çalışmaları, yaz mevsiminin en yoğun döneminde başlaması nedeniyle vatandaşların tepkisini çekti. Parkı dinlenmek ve çocuklarıyla vakit geçirmek için kullanan vatandaşlar, çalışmaların daha erken tamamlanması gerektiğini dile getirdi.
Niksar Belediyesi tarafından Ayvaz Parkı'nda başlatılan çevre düzenleme çalışmaları, yaz mevsiminin ortasında başlaması nedeniyle vatandaşların tepkisine neden oldu.

Özellikle sıcak havalarda ailelerin ve çocukların en çok tercih ettiği sosyal alanlardan biri olan Ayvaz Parkı'nda sürdürülen çalışmalar nedeniyle parkın bazı bölümlerinde kullanıma kısıtlama getirildi. Çocuk oyun alanlarının geçici olarak kullanılamaması ve çalışma sırasında oluşan toz, parkı ziyaret eden vatandaşları olumsuz etkiledi.

Parkta vakit geçiren vatandaşlar, düzenleme çalışmalarının yaz sezonundan önce tamamlanması gerektiğini belirterek zamanlamaya tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Tam yaz mevsiminde çocuklarımızla gelip dinlenmek istediğimiz parkta çalışma yapılması bizi şaşırttı. Eğer çevre düzenlemesi yapılacaktı, bunun yaz başlamadan önce tamamlanması gerekirdi. Çocuklarımız oyun alanlarına giremiyor, çalışma nedeniyle oluşan tozdan rahatça oturamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayvaz Parkı'nın yaz aylarında Niksarlılar tarafından yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken vatandaşlar, çalışmaların bir an önce tamamlanarak parkın yeniden tam kapasiteyle hizmet vermesini beklediklerini ifade etti.
Yıllardır çevresinde hiçbir düzenleme yapılmamıştı. Belki zaman uygun olmayabilir. Belediyemizin en kısa sürede yapacağına eminim.
Fatsada ve samsun da var. Kuyruk 5 km. İşim var Fatsa bld de. Cuma Saat 16. Fatsa migros önündeyiz. Yolu dağ tepe ye vurduk saat 16 50 nihayet işi gördük. Bu ne samsun da da şehir hst ve mert ırmak ve ışıklar ulaşımı aksatiyor
Bu memlekette hayırlı bir iş var mı ki şehir girişine köprü yapılıyor bitmeden kamera takılıyor ceza yazmak için her yerde seyir tepesi yapılır bizimkiler oralara düzenleme yapmak yerine kapatır sonra Niksar niye gelişmiyor deniyor
Merak etmeyin bizde Erbaa dada benzeri ver şehrin göbeğindeki tek park olan belediye parkı sanki başka mevsim bulunamamış gibi şimdi tadilata girdi kafa aynı kafa.