Niksar’da vatandaşların son dönemde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı korunması amacıyla önemli bir adım atıldı.
Niksar’da dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi amacıyla İlçe Emniyet Müdürü Fazıl Gültekin, Asayiş Büro Amirliği personeli ile birlikte ilçede faaliyet gösteren kuyumcularla bir araya geldi.
Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda, vatandaşların mağdur olmaması için emniyet ile kuyumcu esnafının koordineli hareket etmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. Özellikle son dönemde artış gösteren dolandırıcılık girişimlerine karşı daha etkin ve hızlı müdahale için ilçede özel bir ekip kurulduğu bilgisi paylaşıldı.
Toplantıda ayrıca, dolandırıcılıkla mücadelede verimliliği artırmak amacıyla emniyet ve kuyumcular arasında ortak bir iletişim ağı kurulacağı ifade edildi. Emniyet yetkilileri, iş birliği sayesinde şüpheli durumların kısa sürede tespit edilerek vatandaşların zarar görmesinin önleneceğini belirtti.
YEREL
Yayınlanma: 01 Ekim 2025 - 12:37
Niksar'da Dolandırıcılıkla Mücadele İçin Emniyet ve Kuyumcular El Ele
Niksar’da vatandaşların son dönemde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı korunması amacıyla önemli bir adım atıldı.
YEREL
01 Ekim 2025 - 12:37
İlginizi Çekebilir