Niksar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar yemeği ve vergi rekortmenleri plaket programı düzenlendi.
Ayvaz Park Otelde düzenlenen programa AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, Niksar TSO Başkanı Vedat Ülker, Meclis Başkanı Engin Göze, Tokat İl Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, TSO üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Niksar TSO Başkanı Vedat Ülker, davete icabet herkese teşekkür ederek; “İlçemizde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde 9 adet firma faaliyette bulunmakta olup, 1 adet firma kuruluş aşamasındadır. OSB' de yaklaşık 1500 kişi istihdam edilmektedir. Son dönemde tekstil sektörü haricinde farklı sektör yatırımlarını öncelemekteyiz. Bizler iş dünyasının bir kesimi olarak düşük faiz, üretim, İhracat, istihdam odaklı ekonomi politikaları önceliğimizdir. İnşallah yaşadığımız bu süreçte uygulanan ekonomi politikalarının sonuç vermesi ile güçlü ekonomiye kavuşulacaktır. Bağımsız ve güçlü bir Türkiye oluşturabilmemizin yegâne şartı güçlü ekonomiden geçmektedir. Verginin, ülkemizin kalkınmasında ve dünyada söz sahibi ülke olmamızın en önemli unsur olduğunu düşünüyoruz. Bundan dolayı vergi veren tüm kesimler bizler için baştacıdır” dedi.
AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt ise Niksar’a katma değer katan bütün iş insanlarına bütün yatırımcılara teşekkür ederek; “insanlarımıza istihdam sağlayan herkese ülkem adına milletim adına Niksar’ım ve Tokat’ım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Beyazıt ayrıca Tokat’ta yapımı devam projeler hakkında bilgiler vererek bundan sonra da yatırımların devam edeceğini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından, Niksar’da vergi sırlamasına giren ve 40-50 yıl üyeliği devam eden üyelere plaketleri protokol tarafından verildi.