LGS Türkiye 1.'si Niksarlı Amil Enes Korkmaz; Kurs yok, ezber yok, başarı var ailenin ve Tokat'ın gurur kaynağı oldu. Niksar Atatürk Ortaokulu Müdürü Bünyamin Çelik ve Enes'in babası Murat Korkmaz öğrecileri ile gurur duyduklarını ifade etti.
500 TAM PUANLA TÜRKİYE 1.Sİ: AMİL ENES KORKMAZ
Tüm Türkiye’nin gözü Tokat’ta! Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2025 sonuçlarına göre 500 tam puan alarak Türkiye 1.’si olan Amil Enes Korkmaz, Niksar Atatürk Ortaokulu’ndan zirveye yürüdü!
Henüz 14 yaşında, ama azmi ve disipliniyle herkese örnek oldu. Enes, hiçbir özel ders ya da kurs almadan, yalnızca okul öğretmenlerinin desteği ve kendi özverili çalışmalarıyla bu büyük başarıya imza attı.
Öğretmenlerden Tam Not!
Okul idaresi ve öğretmenleri, Enes’in başarısında en önemli faktörün onun kararlılığı, öğretmenleriyle kurduğu güçlü bağ ve disiplinli çalışma alışkanlığı olduğunu vurguladı. “Bu başarı, sadece bir öğrencinin değil, bir okulun, bir ilçenin başarısıdır” sözleriyle gururlarını dile getirdiler.

Niksar’dan Türkiye’ye İlham: Enes’in Yolculuğu
Bu başarı, “köyde okuyan başaramaz” algısını bir kez daha yıktı. Enes, çalışkanlığı ve inancıyla binlerce öğrenciye ilham oldu. Şimdi gözler, bu genç dahinin gelecekte yapacaklarında!
Niksar Atatürk Ortaokulu Müdürü Bünyamin Çelik; “Amin Enes Korkmaz’dan başarı bekliyorduk, disiplinli ve düzenli derslerine çalışan, hiçbir özel kurs almadan eğitimine devam eden ve başarılı olan Enes evladımız ile Okul yönetimi ve öğretmenleri adına mutluluk duyduk, Enes gelecekte başarılarına devam edecek bir evladımızdır” dedi.
Tebrikler Genç, Allah bahtını açık etsin. Başarılarının devamını dilerim. Gururumuz oldun.
Masallah. Bizim cocuklara da nasip olur insallah