Tokat’ta düzenlenen futbol turnuvasına katılan Niksar Spor Kulübü, sahadaki mücadelesi ve gelişimiyle dikkat çekti. Takımın antrenörü Tolgahan Çakır, turnuvaya ve oyuncularına dair samimi değerlendirmelerde bulundu.
Futbolu yalnızca bir skor oyunu olarak görmediklerinin altını çizen Çakır, “Bu karede sadece bir futbol takımı değil; birlikte büyüyen, birlikte mücadele eden bir aile var,” diyerek takım ruhuna vurgu yaptı.
“Mağlubiyetler de En Az Galibiyet Kadar Öğretici”
Turnuva boyunca 5 maça çıktıklarını ve bunlardan 3’ünü kazandıklarını belirten Çakır, “Belki de en kıymetli oyunumuzu kaybettiğimiz maçta oynadık. Çünkü gelişim, her zaman skor tabelasında yazmaz. Bizim için asıl kazanç, çocuklarımızın gösterdiği ilerleme,” dedi.
“Futbolun Yanında Hayatı da Öğretiyoruz”
Antrenör Çakır, amaçlarının sadece maç kazanmak olmadığını vurgulayarak, “Her sezon 25’in üzerinde maç oynayarak çocuklarımıza yalnızca futbolu değil, hayatı da öğretmek istiyoruz. Gerçek gelişim, sadece galibiyetlerde değil; mücadeleden, pes etmemekten ve hatalardan çıkarılan derslerde gizlidir,” ifadelerini kullandı.
“Bu Yolculuk Daha Yeni Başladı”
Geleceğe umutla baktıklarını söyleyen Çakır, “Bizi hangi turnuvaların, hangi yolların beklediğini bilmiyoruz ama şuna eminiz: Bu yolculuğun her adımı kıymetli, her anı birer kazanım. Oyuncularımıza ve bize inanan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Daha yeni başlıyoruz,” diyerek sözlerini tamamladı.
Niksar Spor Kulübü, sadece saha sonuçlarıyla değil, sporcularının karakter gelişimi ve takım ruhuyla da alkış topluyor.
SPOR
Yayınlanma: 30 Haziran 2025 - 13:12
Niksarspor Antrenörü Tolgahan Çakır: "Bu Sadece Bir Takım Değil, Birlikte Büyüyen Bir Aileyiz"
Tokat’ta düzenlenen futbol turnuvasına katılan Niksar Spor Kulübü, sahadaki mücadelesi ve gelişimiyle dikkat çekti.
SPOR
30 Haziran 2025 - 13:12
İlginizi Çekebilir