Anahtar Parti 1. Olağan Kongresi, 6 Temmuz 2025 tarihinde A Parti Niksar İlçe Başkanlığı binasında coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Kongreye; MYK Üyesi Sebahattin Aday, Tokat İl Başkanı Hakan Ahmet Bice, Merkez İlçe Başkanı Cemil Sarıtaş, Reşadiye İlçe Başkanı Sezai Özdemir, Erbaa İlçe Başkanı Hüseyin Yağcı, Pazar İlçe Başkanı Serdar Han ve beraberindeki heyetler katıldı.

Henüz 9 aylık bir geçmişe sahip olmasına rağmen kongreye gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti. Seçime tek listeyle giren Oğuzhan Aktaş, Niksar İlçe Başkanı olarak seçildi. Aktaş, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Önceliğimiz Niksar. Yerelde halkın yararına olacak tüm projeleri destekleyeceğiz. Yolunda gitmeyen her hizmetin karşısında durup çözüm sunacağız.

Hayal değil, gerçekçi plan ve projelerimizle yola çıktık. Siyasetin karanlık tarafına geçmeden, cemiyetçilik anlayışıyla, şevkle çalışacağız. Ekibimizdeki herkes kendi alanında başarılı, dürüst ve sevilen insanlar. Eskilerin dediği gibi; ‘Önce yoldaş, sonra yol.’ Partimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.


NİKSAR DANİŞMEND HABER

Müslüman olmayan Türk e Türk demem diyen Yavuz Ağıralioğlunun partisi mi bu? Yok kalsın. Biz Zafer Partisinden devam . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Oğuzhan bey, Siyaset Arenasında ; Y ve Z kuşağının Niksar’da sesi olma yolunda adım adım ilerlemektedir. 2029 Yerel Seçimlerinde, Niksar İçin En Güçlü alternatiftir. İlgiyle takip ediyoruz. Başarılar Dilerim Sayın Başkan.
Parayla, şantajla mitinglere kamu kurumda( hani kamuda siyaset yasak ya) çalışan insanları dahi otobüslere doldurup alanları kalabalık göstermek için götürenlere, insanların anahtar partiye gönül verip gelmeleri ve coşkulu olmaları düşüncesinin neden rahatsız ettiğini tahmin etmek güç değil ????
Gönlümüz anahtar partiyle. Korkusuzca karşı çıkabilenlerin, haksızlığa dur diyenlerin bir yeri olmalıydı şükür artık var. İnsanlar aman belli olmasın başımı yakarlar diye korkuyo da desteğini gösteremiyor. Allahın izniyle yolunuz açıktır.
Adaletin, liyakatin, doğruluğun, hak ve hukukun kalmadığı, hiç bir vasfı olmayan ancak çıkarları uğruna her kalıpla şekil alan kişilerin güç sarhoşu olduğu, kendini gerçekleştirememiş ve kukla olarak kullanılmaya gönül vermiş kişilerin olduğu bu düzende Oğuzhan Aktaş gibi eğitimli, donanımlı, adab bilen, hakkı adaleti doğruluğu kendine şiar edinmiş vatan sevdalısı bir insanın bu konumda olması bizi memnun eder. Yalanı kılavuz bilmiş insanlara karşı doğruluğu, dürüstlüğü rehber edinmiş Yavuz Ağıralioğlu beyi takdirle izliyoruz ve kurduğu teşkilatın da kendi mayasından insanlarla ilerlemesini diliyoruz. Yolu vatan olanlara Türklüğüyle gurur duyanlara ve bu yola baş koyanlara selam olsun. Siz yolunuzda gururla ilerleyin, bu korku düzeninde cesaretinizle vatan için mücadeleyi borç bilmişsiniz var olasınız Allah yar ve yardımcınız olsun.
Partiler gelir geçer, Oğuzhan kalır, Oğuzhan bulunduğu yeri yükseltir,onu sevenler her daim arkasındadır.
Vatana ve millete hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Oğuzhan başkan ve ekibinin ise yerelde güzel işler yapacağı, doğrudan ayrılmayacağı, hakkaniyetli siyaseti Niksar’a kazandıracağı kanaatindeyim. Allah yürüdükleri bu yolda karşılarına çıkacak tüm engelleri aşmayı nasip etsin. Hayırlı ve uğurlu olsun..
Hayırlı uğurlu olsun oğuzhan bey kardeşim herkes tarafından sevilen sayılan saygılı bir esnaf. Niksar için iyi olacağını düşünüyorum.
Niksar’a hayırlı hizmetleriniz olsun inşallah. Oğuzhan Niksar için kalbi atan, donanımlı bir kardeşimiz. Allah muvaffak etsin.
Oğuzhan bey genç, dinamik 2029 yerel seçimlerinde niksarda özgül ağırlığı olacağına inandığım genç bir siyasetçi. Çalışmalarını takip ediyorum, Niksar için dertlenen, niksar için idealleri olan mümtaz bir şahsiyet. Siyasi parti kalıbına sığdırılmayacak özgün ve toplumda karşılığı olan bir kişilik. Başarılar..
yanarım yanarımda oğuzhan kendini bitireceksin ona yanaarım
orda enver beyde var neden kankası sadula bey eksik... ayrıca oğlu neden igörevden alındı
orda ikinci sırada oturan zatı muhterem her partiye gidip gelip gezen dijjlee bey değilmi...
yazık oluyor... oğuzhan gibi bir arkadaşın anahtarı kime ait olduğu belli olmayanlarla birlikte olması olmadı...
Parti binasında o da yarısının Tokat’tan ve ilçelerden gelen katılımcılarla gerçekleşen bir kongreye nasıl coşkulu geçti diye haberleştirdiniz şaşırdım doğrusu. Sanki spor salonunda onu da geçtim salonlarda bile yapılmamış bir kongre. Yine de hayırlı olsun diyelim ama abartıya gerek yok.