Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niksar İlçe Başkanlığı tarafından “Özgür gelecek için gençlerle buluşuyoruz” temasıyla düzenlenen etkinlik, kahvaltı ve müzik eşliğinde gerçekleştirildi. Elasya Düğün Salonu’nda yapılan programa yoğun katılım sağlandı.

Programa CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, İYİ Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Lüleci, CHP Niksar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda genç ve davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, CHP Gençlik kollarından Taha Hızarcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Kemal Öz ile Zeynep Gerçek birer konuşma yaptılar.
Daha sonra selamlama konuşmasını yapan CHP Niksar İlçe Başkanı Pelin Buket Olçay, gençlerle birlikte yol yürümek istediklerini vurguladı.

Olçay konuşmasında, gençlerin görüş, beklenti ve eleştirilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek, “Bu bugün attığımız ilk adım. Gençlerin sözünün, müziğinin, yaşam tarzının yıllardır baskı altında olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bu mücadelede yan yana durmadan sonuç almamız mümkün değil. Biz gençlerle birlikte olmadan başarılı olamayacağımızı biliyoruz” dedi. Olçay, konuşmasının sonunda katılımcılara iyi eğlenceler dileyerek programın hayırlı olmasını temenni etti.

Programda konuşan CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ise gençlere hitap ederek, “Bugün Niksar’da bu salonu dolduran irade sıradan bir kalabalık değildir. Burada umudu büyütenler, korkuya teslim olmayanlar var” ifadelerini kullandı. Kendi siyasi hayatına da değinen Kurtgöz, siyasete gençlik kollarında başladığını ve mücadelenin sokakta, örgütte, gençliğin yüreğiyle kazanılacağını söyledi.

Kurtgöz, CHP’nin gençlerin cesareti ve emeğiyle büyüyeceğini belirterek, “Genç yaşta siyasete atılacaksınız. Sizler geleceğin il başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri olacaksınız. Asla yolunuzdan dönmeyin” dedi.
Konuşmasının sonunda gençlere çağrıda bulunan Kurtgöz, sandıklara sahip çıkılacağını, mahalle mahalle, okul okul örgütleneceklerini vurgulayarak, “Gençlik varsa umut vardır. Gençlik varsa Cumhuriyet vardır. Gençlik varsa Cumhuriyet Halk Partisi iktidardır. Niksar Gençlik Örgütü’ne güveniyorum” şeklinde konuştu.
Program, müzik eşliğinde samimi sohbetlerle sona erdi.


Gençler için düzenlenen programda, İl başkanı konuşmuş, ilçe başkanı konuşmuşta esas gençlerden hiç konuşan olmamış yada olmuşta haber değeri mi yokmuş bilemedim. Oysa onların görüş ve düşüncelerini bilmek okumak daha değerli olurdu.
CHP Niksar İlçe Başkanlığı sosyal medya paylaşımlarımizi incelerseniz öncelikle iki genç ekip arkadaşımızın; gençlik kollarımizdan Taha Hızarcı ve yönetim kurulu üyemiz Av. Mustafa Kemal Öz'ün ve bir de genç misafir arkadaşımızın Zeynep Gerçek 'in söz aldığını görebilirsiniz. Önce onlar konuştu, sonra bizler. Derdimiz de gençleri dinleyebilmek ve onlara mücadelemizi anlatabilmektir.