Tokat’ta Cumhuriyet Halk Partisi camiasında il başkanlığı da yapmış olan Avukat Behzat Doğan’ın vefatı, kentte ve siyaset dünyasında derin üzüntü yarattı.
Tokat’ın sevilen ve tanınmış isimlerinden biri olan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat eski İl Başkanı Avukat Behzat Doğan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Doğan’ın vefat haberi başta ailesi ve yakınları olmak üzere, hukuk ve siyaset camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, yayımladığı taziye mesajında Avukat Behzat Doğan’ı saygı ve rahmetle andı. Durmaz mesajında, Doğan’ın yaşamı boyunca hukuk, demokrasi ve adalet mücadelesini onurla sürdürdüğünü vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet Halk Partisi Tokat eski İl Başkanımız, hukuk mücadelesini yaşamı boyunca onurla sürdüren kıymetli dostum Av. Behzat Doğan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Cumhuriyet değerlerine bağlılığı, güçlü adalet duygusu, mütevazı kişiliği ve Tokat’a olan sevdasıyla her zaman saygıyla anılacaktır. Ardında tertemiz bir isim, güçlü bir mücadele ve unutulmayacak bir dostluk bıraktı.
Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”
Cenaze ve Defin Bilgileri
Tokat Barosu’ndan yapılan bilgilendirmeye göre Avukat Behzat Doğan’ın cenazesi, 01 Ocak 2026 Perşembe günü Pir Sultan Cemevi’nden saat 11.30’da kaldırılacak. Doğan, saat 12.00’de Dikmenler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
VEFAT
Yayınlanma: 31 Aralık 2025 - 11:07
CHP Tokat Eski İl Başkanı Avukat Behzat Doğan Hayatını Kaybetti
Tokat’ta Cumhuriyet Halk Partisi camiasında il başkanlığı da yapmış olan Avukat Behzat Doğan’ın vefatı, kentte ve siyaset dünyasında derin üzüntü yarattı.
VEFAT
31 Aralık 2025 - 11:07
İlginizi Çekebilir