Yarın sabah saatlerinden itibaren Balkanlardan soğuk hava dalgası Türkiye’ye sert bir giriş yapacak. Türkiye’nin kuzey batı bölgelerinde soğuk hava dalgasının etkisiyle gece saatlerinden başlayarak sıcaklıklarda düşüş, yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor.
23 Kasım Cumartesi günü sabahından itibaren Türkiye’nin özellikle kuzey batı bölgeleri için meteorolojik alarm durumunun olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul, Kocaeli’den Bolu’ya uzanan hatta, aşırı yağış ve yüksek kesimlerde kar yağışı olabileceğinden vatandaşların dikkatli olması istendi.
Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava dalgasıyla birlikte gece saatlerinde etkisini Marmara ağırlıklı olarak gösterecek olan kuvvetli lodos fırtınasının sabah saatlerinde yerini kuvvetli karayele bırakacak. Bu noktada kara taşımacılığı kadar hava yolu taşımacılığında da bazı önlemler alındı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına yarın yapılacak uçuşlarda yüzde 10 oranında azaltmaya gidildi.
GÜNCEL
Yayınlanma: 22 Kasım 2024 - 23:55
Cumartesi Günü Tokat'tan Yola Çıkacaklar Dikkat!
Yarın sabah saatlerinden itibaren Balkanlardan soğuk hava dalgası Türkiye’ye sert bir giriş yapacak.
GÜNCEL
22 Kasım 2024 - 23:55
İlginizi Çekebilir