Erbaa Devlet Hastanesi’nin başhekimliği konusunda beklenen gelişme sonunda yaşandı. Geçtiğimiz aylarda Başhekimlik görevinden istifa eden Muzaffer Baş’ın koltuğu boşalmış, Erbaa Devlet Hastanesi’nde yeni başhekim olarak kimin geleceği ise merak konusu olmuştu.
Dr. Muzaffer Baş’ın boşalttığı koltuğun yeni sahibi belli oldu. Erbaa Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine hastanenin Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Çetin Bilge Kaan Tümer getirildi.
Op. Dr. Çetin Bilge Kaan Tümer Kimdir?
Aslen Amasya Taşovalı olup 1993 yılında Bolu'da doğdu. Lise öğrenimini 2007-2011 yılları arasında Ankara Fen Lisesi'nde tamamladı. 2018 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Eleşkirt Devlet Hastanesinde 9 ay pratisyen hekim olarak görev yaptı. Genel Cerrahi ihtisasını 2018-2023 yılları arasında Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. 2023 yılında Erbaa Devlet Hastanesine Genel Cerrahi Uzmanı olarak atandı. Kasım 2024 itibari ile Erbaa Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktadır. İyi derecede ingilizce bilmekte, evli ve 1 çocuk babasıdır.
SAĞLIK
Yayınlanma: 06 Kasım 2024 - 12:42
Erbaa Devlet Hastanesi'nin Yeni Başhekimi Belli Oldu
Erbaa Devlet Hastanesinin yeni başhekimi belli oldu.
SAĞLIK
06 Kasım 2024 - 12:42
İlginizi Çekebilir