Niksar'da bir süredir bakım, onarım ve tadilat nedeniyle hizmetlerine ara veren Garipoğlu Akaryakıt Tic.Ltd.Şti. yeni yüzüyle tekrar hizmet vermeye başladı.
Niksar'da Uluslararası D-100 Karayolu üzeri Dönekse mevkiinde 2020 yılı Ekim ayında Dönekseli Olcay Demir tarafından devralınarak hizmete açılan Garipoğlu Akaryakıt istasyonu yapılan tadilatla sil baştan yenilendi, adı Garipoğlu Akaryakıt Türkiye Petrolleri olarak değiştirildi, hizmet kalitesi yükseltildi ve çeşitlendirildi.
5.5 dönümlük geniş bir alanda bölge halkına hizmet edecek olan Garipoğlu Akaryakıt petrolde akaryakıt ürünleri satışıyla birlikte, market, lastik tamir bakım, oto yıkama ve bakım hizmetleri de sunuluyor.
Garipoğlu Akaryakıt tesis sorumlu müdürü Niksar Askerlik Şubesinden emekli Nurettin Dinç yaptığı açıklamada “Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarımızın sona ermesi ile yeniden hizmet vermeye başladıklarını belirterek; “Niksar'ımıza yakışır bir tesis ile tertemiz lavabolar ve marketimiz ile halkımıza iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Tesisimizde akaryakıt ürünleri satışıyla birlikte, market, lastik tamir bakım, oto yıkama ve bakım hizmetleri de sunuluyor. Ayrıca 24 saat açık restoranımızda Gaziantepli ciğerci Hanifi ustamızın hünerli elleriyle pişirdiği leziz ızgara, kelle paça ve beyran çorba çeşitleri bulunmakta. Her şey müşterilerimiz için, güler yüzlü hizmet anlayışımız ile sizleri yeni tesisimize bekliyoruz. Niksar'ımıza hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.
Tesis sorumlusu Nurettin Dinç ayrıca yakın zamanda D-100 üzerinde yolcu taşımacılığı yapan şehirlerarası otobüslerin de tesiste konaklama yapmalarını sağlamak için çalışma içerisinde olduklarını belirterek, tüm Niksar halkını çay ve kahve içmeye tesise beklediklerini söyledi.
