• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • EKONOMİ
  • BİLİM VE TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR SANAT
  • GÜNDEM
  • SPOR
  • RESMİ İLANLAR
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • VEFAT
  • TEBRİKLER
  • NÖBETÇİ ECZANELER
  • YEREL
  • Ara
SON DAKİKA:
14:24
Niksar Sokaklarında 1 Mayıs Coşkusu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İki yol bir birbirine bağlandı, mesafe kısaldı
GÜNCEL
Yayınlanma: 11 Aralık 2023 - 12:58

İki yol bir birbirine bağlandı, mesafe kısaldı

Sivas’ta Alibaba Mahallesi Âşık Veysel Bulvarı ile Şeyh Şamil Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı’nı birbirine bağlayan yol trafiğe açıldı.

GÜNCEL
11 Aralık 2023 - 12:58
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İki yol bir birbirine bağlandı, mesafe kısaldı

Şehirde alternatif yol güzergâhları oluşturarak trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Sivas Belediyesi, kentin doğusu ile batısı arasında yeni bir ulaşım aksı kurmak için çalışma başlattı. İçerisinde köprü projesini de barındıran bağlantı yolunda altyapı, yol dolgusu ve ağaçlandırma çalışmalarının ardından asfalt, aydınlatma unsurları ve yol çizgileri de tamamlandı.

Bağlantı yolundaki ilk sürüşü yerli ve milli otomobil TOGG ile gerçekleştiren Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Şehrin trafik sorununu çözecek yeni yollar, yeni bulvarlar açarak hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Alibaba-Kılavuz Bağlantı Yolunu da bugün itibariyle trafiğe açmış bulunuyoruz. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

"Şehrimize değer katacak"

Bölgeye değer katacak önemli bir projeyi daha söz verdikleri gibi tamamladıklarını ifade eden Bilgin, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ekibimiz ile birlikte yaşadığımız şehrimize bir söz verdik. Bu şehri daha gelişmiş bir hale getirerek insanlarımızı mutlu kılacak projeleri hayata geçirecektik. Bu anlamda ihtiyaçları doğru belirleyerek hayata geçirilebilecek projelerimizi önem sırasına göre birer birer tamamladık. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu yol yaklaşık 3 km boyunca 3 gidiş 3 geliş olmak üzere bisiklet ve yürüyüş yolları, aydınlatma unsurları ve ağaçlandırmasıyla ile birlikte sadece bu bölgemize değil, şehrimize değer katacak. Uzun yıllar ulaşım sorunu yaşanmayacak şekilde hayata kazandırdığımız ana arterimizi açmış bulunuyoruz. 5 yıl önce milletimize bir söz vermiştik. Ortak akıl ve istişareyle birlikte şehrimize değer katacak eserler inşa edeceğiz dedik. 5 yılın sonunda da aynı sözümüzle şehrimizin ihtiyacı olan eserlerimizi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim hemşerilerimizden talebimiz, bizlerden dualarını eksik etmemeleri. Eleştiriye açık bir yönetim anlayışımızla ile birlikte her kesimle bir araya geliyor, istişare ediyoruz. Bu anlayışla yaptığımız projelerimiz şehrimizin ihtiyaçlarını doğru belirlemede önemli bir etken oluşturuyor. Ben emek veren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Çayboyu Kılavuz bağlantı yolumuzun şehrimize hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İHA
# Sivas# Sivas haber# yol# yapımı# Sivas Belediyesi# Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin# TOGG# Çayboyu Kılavuz bağlantı yolu
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
TOGÜ Rektörü Yılmaz'dan Basın ve Üniversite İş Birliği Mesajı
TOGÜ Rektörü Yılmaz'dan Basın ve Üniversite İş Birliği Mesajı
Tokat İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Tokat İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Niksar'da Moda ve Şıklığın Yeni Adresi: Eda Atelier
Niksar'da Moda ve Şıklığın Yeni Adresi: Eda Atelier
Tokat Milletvekili Durmaz;
Tokat Milletvekili Durmaz; "Tokat'ımızı maden şirketlerine teslim etmeyeceğiz"
Son Haberler
Niksar-Ünye Karayolunda Kaza: 4 Yaralı
Niksar-Ünye Karayolunda Kaza: 4 Yaralı
TOGÜ Rektörü Yılmaz'dan Basın ve Üniversite İş Birliği Mesajı
TOGÜ Rektörü Yılmaz'dan Basın ve Üniversite İş Birliği Mesajı
AYDIN AİLESİNİN ACI KAYBI   
AYDIN AİLESİNİN ACI KAYBI   
Niksar Sokaklarında 1 Mayıs Coşkusu
Niksar Sokaklarında 1 Mayıs Coşkusu
Tokat Türküleri Niksar’da Yankılandı
Tokat Türküleri Niksar’da Yankılandı
Yüzde 100 sergisi TBMM'de görücüye çıkacak
Yüzde 100 sergisi TBMM'de görücüye çıkacak

Ana Sayfa
EKONOMİ
BİLİM VE TEKNOLOJİ
MAGAZİN
KÜLTÜR SANAT
GÜNDEM
SPOR
RESMİ İLANLAR
YEREL
NÖBETÇİ ECZANELER
TEBRİKLER
VEFAT
SAĞLIK
EĞİTİM
SİYASET
GÜNCEL
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EĞİTİM
  • GÜNCEL
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • TEBRİKLER
  • VEFAT
  • YEREL
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tokat Haber | Tokat Son Dakika Haberleri