İMAMOĞLU TOKAT HAVALİMANINDA DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat Havalimanına iniş yaptı. İmamoğlu, Havalimanında davul zurna ile karşılandı.
İBB’nin destekleri ile Zile’de yapılan ve tamamlanan Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-i Veli Rekreasyon Alanı açılışına katılmak için amacıyla Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın tarafından davet edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Tokat’a geldi. Sabah saatlerinde Tokat Havalimanı’na iniş yapan ve bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan İBB Başkanı İmamoğlu, davul zurna eşliğinde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.
Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gören İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz hafta paylaşılan Tokat programında ilk durağının Taşhan Esnafını ziyaret etmek olacağı belirtilmişti. İBB Belediye Başkanı İmamoğlu’na Niksarlı CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz de eşlik etti.