Niksar Belediyespor U-12 Futbol Takımı, il finali öncesi Belediye Başkanı Semih Tepebaşı’nı makamında ziyaret etti. Genç sporcular, desteklerini almak üzere gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Tepebaşı’nı final karşılaşmasına da davet ettiler.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Tepebaşı, U-12 takım oyuncularını tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretin bir diğer konuğu ise bireysel antrenmanlarını Aziz Dizlek ve Seydi Aktaş hocaların nezaretinde sürdüren ve Süper Lig ile Trendyol 1. Lig takımlarına transfer olan genç yeteneklerdi. Tokat Belediyespor, Samsunspor, Sivasspor ve Çorum FK’ya transfer olan sporcular da Başkan Tepebaşı’na forma ve atkı hediye ederek destekleri için teşekkür etti.
Niksar’ın genç sporcuları, sadece sahada değil, temsil ettikleri duruş ve başarıyla da takdir topluyor. Tüm gençlerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.