10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Belediye Kentpark Tesisleri’nde düzenlenen yemekli programda samimi bir atmosfer hâkim olurken, basın mensuplarıyla karşılıklı sohbet edildi.
Programda konuşan Başkan Semih Tepebaşı, gazetecilerin toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında üstlendiği önemli role dikkat çekti. Gazetecilerin çoğu zaman zor şartlar altında, büyük bir özveriyle görev yaptıklarını vurgulayan Tepebaşı, “Basın mensuplarımız, gece gündüz demeden, kimi zaman risk alarak halkın haber alma hakkı için çalışıyor. Bu emek her türlü takdiri hak ediyor,” ifadelerini kullandı.
Buluşma sırasında Niksar Belediyesi tarafından yürütülen mevcut çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da basın mensuplarına bilgi verildi. İlçenin gelişimi adına yapılan yatırımlar, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülen hizmetler ve önümüzdeki döneme dair hedefler detaylarıyla paylaşıldı.
Gazetecilerin sorularını da içtenlikle yanıtlayan Başkan Tepebaşı, belediye olarak her zaman basınla açık ve şeffaf bir iletişim içinde olduklarını belirterek, yerel basının Niksar için önemli bir güç olduğunu dile getirdi.
Program sonunda Başkan Tepebaşı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Samimi sohbetlerin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
GÜNCEL
Yayınlanma: 10 Ocak 2026 - 22:09
Niksar Belediye Başkanı Tepebaşı'ndan Basına Teşekkür
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.
GÜNCEL
10 Ocak 2026 - 22:09
İlginizi Çekebilir