Niksar ilçesine bağlı Çimenözü Köyü ile Gürçeşme Kasabası’nın ortak kullanım alanı olan Eğricesu Yaylası’nda etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, maddi zarara neden oldu.

Önceki akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle yaylada bulunan bir ahırda hasar meydana geldi. Fırtına sırasında kopan elektrik tellerinin ahıra temas etmesi sonucu içeride bulunan 2 manda elektrik akımına kapılarak telef oldu.

Şiddetli hava koşulları nedeniyle yaylada evi ve ahırı bulunan vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığı bildirildi. Bazı yapılarda hasar oluşurken, bölgede elektrik hatlarında da zarar meydana geldiği öğrenildi.
Yaşanan olay yaylada büyük üzüntüye neden olurken, bölgede oluşan hasarın boyutunun belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Vatandaşlar ise benzer olayların tekrar yaşanmaması için elektrik hatlarının kontrol edilmesini ve gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
