Niksar Mesudiyeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ayvaz Park Hotel’de iftar programı düzenlendi. Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan programa çok sayıda davetli katıldı.
İftar programına Tokat Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Akif Karataş, MHP Niksar İlçe Başkanı Ali Körükçü, İYİ Parti İlçe Başkanı Abdullah Lüleci, Anahtar Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Aktaş ile Niksar’da yaşayan Mesudiyeliler ve davetliler katıldı.

Programın açılışında konuşan Niksar Mesudiyeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necmettin Korkmaz, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladı. Korkmaz konuşmasında, “Bugün çok önemli günlerden bir tanesi. Eli öpülesi annelerimizin, sevgili eşlerimizin ve anne adayı kızlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bugünkü sloganımız ‘Anneler ağlamasın’ olsun. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayarak iftar soframıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit ise konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek davet için teşekkür etti. Koçyiğit, “Hepinize hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Mesudiyeli hemşehrilerimizin bu güzel organizasyonuna davet edildiğimizde hiç tereddüt etmeden katılmak istedik. Mesudiye’ye gönül vermiş insanlar olarak birlik ve beraberliği en güçlü şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Dernekçilik de fedakârlık ve kararlılık isteyen önemli bir görevdir. Bu birlikteliği sağlamak kolay değil. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı da yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirterek, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen dernek yönetimine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü İlhami Şahin’in yaptığı dua ile oruçlar açıldı. Program, katılımcıların sohbetleriyle devam etti.
