Niksar Şehit Bülent Ay Ortaokulu’nda görev yapan ve 45 yıl boyunca eğitime emek veren Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Öz, 05 Şubat 2026 tarihi itibarıyla yaş haddinden emekliliğe ayrıldı. Ömer Öz öğretmen adına okulda veda programı düzenlendi.

Duygu dolu anların yaşandığı programda, Ömer Öz’ün meslek hayatı boyunca eğitime yaptığı katkılar ve öğrenciler üzerindeki olumlu etkileri vurgulandı. Uzun yıllar süren görev hayatında sayısız öğrenci yetiştiren Öz’e, eğitim camiasına sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Şerifler, okul idarecileri ile Ömer Öz’ün mesai arkadaşları katıldı. Katılımcılar, emekliliğe ayrılan Öz’e plaket ve çeşitli hediyeler takdim ederek, bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Ömer Öz ise yaptığı kısa konuşmada, birlikte görev yaptığı tüm mesai arkadaşlarına ve öğrencilerine teşekkür ederek, meslek hayatı boyunca yaşadığı güzel anıları unutmayacağını ifade etti.

