Niksar Çamiçi Yaylasında 2004-2009 yılları arasında görev yapan Belediye Başkanı Duran Yadigar tarafından faaliyete geçirilen Niksar Kamping alanı tekrar aktif hale getirildi. Kamping alanında geçtiğimiz hafta sonu karavanları ile Fransa’dan gelen ilk misafirlerini ağırlamıştı. Niksar Belediyesi ise Kamping alanında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, “Seçim döneminde birçok vatandaşımızdan Niksar Kamping ile ilgili çokça şikayetler aldık. Bizlerin seçim döneminde zaten vatandaşlarımıza bir vaadi olmuştu burayla ilgili. Şimdi ilk etap çalışması olarak Niksar Kamping alanımızda mevcut bulunan Bungalov evlerin bakımlarını yapıyoruz. Yine ekiplerimiz peyzaj çalışmaları yürütüyor. Özellikle yazın gelmesi nedeniyle mescit artık kullanılmaz duruma gelmiş ve tuvaletlerimizde özellikle pikniğe gelen vatandaşlarımız için yeterli gelmiyordu. Sağ olsun hayırsever bir vatandaşımız ben yaparım dedi.
Hemen yol kenarında olacak şekilde bir mescit ve tuvalet çalışmasını bugün başlattık. Bir adet yine oranın mevcut durumunu gözeterek biraz daha büyük aile için yeterli gelecek bir bungalov daha inşaatına başlayacağız. Çadır alanımızda vatandaşlarımızın çadırlarının altına yerden yüksek ahşap stantlar koyacağız. Zaman içerisinde yine mevcut bungalovlarda tuvalet ve banyo eklemelerini de yapmak hedefindeyiz. Ayrıca tasarladığımız proje bittiğinde alanımızda kalan vatandaşlarımız bütün ihtiyaçlarını dışarı çıkmadan görebileceği adeta tatil köyüne dönüştürme hedefindeyiz.” diye konuştu.
Niksar Kamping Dünya çapında tescilli ve projeli Bir Kampigdir. Sahip çıkılması, tanıtım çalışmalarına başlanması Niksar’a büyük bir hizmet olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.