"Yorulan Ellerin Dinlenme Zamanı" Niksar'da Anneler Günü'ne Özel Unutulmaz Bir Workshop
Niksar Workshop sosyal medya sahibi Merve Taşkıran’ın öncülüğünde Anneler Günü’ne özel düzenlenen workshop etkinliği, sosyal medya çekilişiyle belirlenen 8 anneye hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşattı. Bakım, dinlenme ve sürprizlerle dolu etkinlik sonunda anneler, kendilerini ilk kez bu kadar özel hissettiklerini söyledi.
Niksar’da girişimci Merve Taşkıran’ın öncülüğünde düzenlenen özel Anneler Günü etkinliği, 8 kadına hayatlarının en özel günlerinden birini yaşattı. Sosyal medya üzerinden yapılan çekilişle belirlenen anneler, güzellik ve keyif dolu bir gün geçirerek hem dinlendi hem de kendilerini değerli hissetti.
Merve Taşkıran, daha önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Niksarlı kadın esnaflara hediye ettiği "Ayna Boyama Workshopu"nun ardından bu kez Anneler Günü için anlamlı bir proje hazırladı. Niksar Workshop sosyal medya sayfasında "Bir anne sözü yazınız" çağrısıyla başlatılan çekiliş sonucunda 7 anne belirlendi, 8. katılımcı ise Merve Taşkıran’ın kendi annesi oldu.
“Anneleri mutlu etmek benim için de paha biçilemezdi”
Taşkıran, etkinlik fikrinin doğuşunu şu sözlerle anlattı: “Kadınlar Günü’nde katılanlar ‘Kendimizi çok özel hissettik’ deyince düşündüm; maniküre hiç gitmemiş, bir kahve molası bile vermemiş annelerimiz için neden özel bir gün olmasın? Yorulan ellerin dinlenme zamanı dedik ve esnaflarımızla tek tek görüşerek bu projeyi hayata geçirdik. Onları mutlu etmek benim için de paha biçilemezdi” dedi.
Merve Taşkıran ayrıca bu projede kendisine destek olanlara da teşekkür ederek; “Bu özel etkinlikte beni destekleyen, annelerimizi gönülden ağırlayan ve anlamlı hediyeleriyle annelerimizi mutlu eden; Mavi Kristal’den Songül Hanım’a, Coffee Kango’dan Faruk Bey’e, Zen Beauty’den Şükran Hanım’a, Gönül Sofra ekibine, Diyetisyen Funda Hanım’a, Wish Keys’den Tuğçe Hanım’a, Tutiniz Kuaförden Tuğçe Hanım’a, Benduylu Ticaret’ten Hasan Bey, Ömer Bey ve Sena Hanım’a, Niksar Bilişim’den Şeyma Hanım’a, Arslan Eczanesi’nden Fatma Hanım’a, Buse Kuaför, Ebru Kuaför, Peri Kuaför ve Elçin Kuaföre, Niksar Isı Tesisattan Adem Bey’e, Fetih Halı Yıkamadan Elif Hanım’a, Hayal Evim Ahşaptan Mahmut Bey ve Rukiye Hanım’a, Engin iletişim mağaza Müdürü Büşra hanıma, Hanedan Pastanesinden Gamze Hanım’a, Arslan Turizm’den Ayhan Bey’e ve yemek ikramı için Belediye Başkanımız Semih Tepebaşı’na ve kıymetli katılımıyla bizleri onurlandıran eşi Merve Hanım’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler, Niksar’ın en güzel yüzü, en özel kalplerisiniz” diye konuştu.
“Unutulmaz Keyifli zaman geçirdiler”
Etkinlik kapsamında annelere bakım ve dinlenme fırsatı sunulurken, ulaşım konusunda da Arslan Turizm’den Ayhan Bey destek verdi. Güne katılan anneler arasında Neriman Ürker, Suna Semiz, Türkan Özdilek, Süriye Öztürk, Gülzemin Kamay, Sebile Kaya, Mükerrem Encü ve Dürdane Bayrakçı yer aldı.
Unutulmaz gün, Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı’nın düzenlediği akşam yemeğiyle son buldu. Etkinliğe katılan anneler, “Hayatımızda kendimize hiç bu kadar zaman ayırmamıştık, bu kadar hediye almamış ve özel hissetmemiştik,” diyerek duydukları mutluluğu dile getirdi.
Merve Taşkıran’ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinlik, annelerin kalbine dokunan ve onları hatırlayan anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi olarak hafızalarda yer etti.