GÜNDEM
Yayınlanma: 15 Mayıs 2026 - 21:41
Niksar Yazıcık'a Giden Yol Güvenlik Nedeniyle Kapandı
Niksar’a bağlı Yazıcık beldesine ve Yeşilçam (Kıllıgeriş) köyüne ulaşımı sağlayan Yeşilçam (Kıllıgeriş) köprüsü ulaşıma kapatıldı.
GÜNDEM
15 Mayıs 2026 - 21:41
Niksar’a bağlı Yazıcık beldesine ve Yeşilçam (Kıllıgeriş) köyüne ulaşımı sağlayan Yeşilçam (Kıllıgeriş) köprüsü ulaşıma kapatıldı.
Kılıçkaya Barajı'nda kapakların açılmasıyla Kelkit Çayı'nın debisi yükselirken, Yeşilçam Köprüsü güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatıldı.

Bölgede etkili olan yağışların ardından Sivas sınırlarındaki Kılıçkaya Barajı'nda su seviyesi yüzde 100'ün üzerine çıktı. Suyun tahliyesi için baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte Kelkit Çayı'nın debisi yükseldi. Niksar’a bağlı Yazıcık beldesine ulaşımı sağlayan Yeşilçam Köprüsü'nde güvenlik gerekçesiyle önlemler artırıldı. Jandarma ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için köprü girişine şerit çekerek, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.


İlginizi Çekebilir