• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • EKONOMİ
  • BİLİM VE TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR SANAT
  • GÜNDEM
  • SPOR
  • RESMİ İLANLAR
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • VEFAT
  • TEBRİKLER
  • NÖBETÇİ ECZANELER
  • YEREL
  • Ara
SON DAKİKA:
12:13
Niksar'da Haylaz Kedinin İmdadına İtfaiye Ekipleri Yetişti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Reşadiye'de Olacak, Pamukkale'yi Aratmayacak!
GÜNCEL
Yayınlanma: 17 Eylül 2026 - 17:55

Reşadiye'de Olacak, Pamukkale'yi Aratmayacak!

Reşadiye ilçesinde Pamukkale travertenlerinden esinlenerek hazırlanan Kaplıca Travertenleri ve Çevre Rekreasyon Projesi’nin temeli atıldı.

GÜNCEL
17 Eylül 2026 - 17:55
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reşadiye’de Olacak, Pamukkale'yi Aratmayacak!

Reşadiye ilçesinde Pamukkale travertenlerinden esinlenerek hazırlanan Kaplıca Travertenleri ve Çevre Rekreasyon Projesi’nin temeli atıldı. Projede travertenler, termal göletler, yürüyüş yolları ve sosyal alanlar yer alacak.
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde termal turizme yeni bir soluk getirmesi hedeflenen Kaplıca Travertenleri ve Çevre Rekreasyon Projesi’nin temeli atıldı. Pamukkale travertenlerinden esinlenerek hazırlanacak projede termal göletlerden yürüyüş yollarına kadar birçok alan bulunacak.
Tokat’ın Pamukkale’si için ilk temel atıldı: Reşadiye’ye yeni turizm yatırımı
Tokat’ın termal kaynaklarıyla bilinen Reşadiye ilçesinde turizm potansiyelini artırması hedeflenen önemli bir yatırım için ilk adım atıldı.
Reşadiye Belediyesi tarafından Aşağı Kaplıca Oteli’nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek Kaplıca Travertenleri ve Çevre Rekreasyon Projesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.


Protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törende konuşan Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, projenin ayrıntılarını paylaştı.
Projenin en dikkat çekici bölümünü Pamukkale travertenlerinden esinlenerek oluşturulacak traverten alanları oluşturacak.
Travertenlerin üzerinde yürüyüş yolları da yapılacak. Böylece ziyaretçilerin hem termal suyla buluşabileceği hem de vakit geçirebileceği yeni bir alan oluşturulması hedefleniyor.
Projenin öne çıkan özelliklerinden biri de termal su göletleri olacak.
Başkan Ünal, vatandaşların otel hizmetinden faydalanmak zorunda kalmadan termal sudan yararlanabilecekleri göletlerin proje içerisinde yer alacağını söyledi.
Tesiste ayrıca kafeterya, resepsiyon, çocuk alanları ve mescit gibi sosyal donatılar bulunacak.
Kaplıca Travertenleri ve Çevre Rekreasyon Projesi ile ilçenin mevcut termal kaynaklarının daha geniş kitlelere tanıtılması amaçlanıyor.


Başkan Ergül Ünal, yatırımın tamamlanmasının ardından projenin Reşadiye’nin tanıtımına ve turizmine önemli katkı sağlamasını beklediklerini ifade etti.
Temel atma töreninde projenin hazırlanması ve hayata geçirilmesi sürecinde görev alan Reşadiye Belediyesi personelleri Abdulkadir Kaya ve Ahmet Uçar da unutulmadı.
Belediye Başkanı Ergül Ünal, iki personele çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Programda Reşadiye İlçe Müftüsü Ramazan Tunç tarafından dua edildi. Ardından kurban kesilerek projenin temel atma işlemi gerçekleştirildi.
Programa Reşadiye Kaymakamı Eymen Özer, Belediye Başkanı Ergül Ünal, İlçe Emniyet Amiri Fatih Kaptan, siyasi parti temsilcileri, Yolüstü Belediye Başkanı Mustafa Altın, Çevrecik Belediye Başkanı Nazım Demirkol, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
Projenin tamamlanmasıyla Reşadiye’nin termal kaynaklarının daha geniş kitlelere ulaştırılması ve ilçeye yeni bir turizm cazibe merkezi kazandırılması hedefleniyor.

NİKSAR DANİŞMEND HABER
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Tokat İl Emniyetinde Değişim
Tokat İl Emniyetinde Değişim
Prof. Dr. Ali Kasap, Anma Programında Dualarla Yâd Edildi
Prof. Dr. Ali Kasap, Anma Programında Dualarla Yâd Edildi
Bahçe Görevlisi mi? Güvenlik Görevlisi mi? 
Bahçe Görevlisi mi? Güvenlik Görevlisi mi? 
Tokat’ta Gökyüzü Çocuklar İçin Renklendi
Tokat’ta Gökyüzü Çocuklar İçin Renklendi
Son Haberler
Niksar'da Haylaz Kedinin İmdadına İtfaiye Ekipleri Yetişti
Niksar'da Haylaz Kedinin İmdadına İtfaiye Ekipleri Yetişti
Tokat İl Emniyetinde Değişim
Tokat İl Emniyetinde Değişim
Tokat’ta Hayvan Yetiştiricileri Dikkat: “Şap Aşılama Dönemi Başladı”
Tokat’ta Hayvan Yetiştiricileri Dikkat: “Şap Aşılama Dönemi Başladı”
Prof. Dr. Ali Kasap, Anma Programında Dualarla Yâd Edildi
Prof. Dr. Ali Kasap, Anma Programında Dualarla Yâd Edildi
ÇABUK AİLESİNİN ACI KAYBI SERAP ÇABUK Vefat Etti
ÇABUK AİLESİNİN ACI KAYBI SERAP ÇABUK Vefat Etti
Tokat’ta Gökyüzü Çocuklar İçin Renklendi
Tokat’ta Gökyüzü Çocuklar İçin Renklendi

Ana Sayfa
EKONOMİ
BİLİM VE TEKNOLOJİ
MAGAZİN
KÜLTÜR SANAT
GÜNDEM
SPOR
RESMİ İLANLAR
YEREL
NÖBETÇİ ECZANELER
TEBRİKLER
VEFAT
SAĞLIK
EĞİTİM
SİYASET
GÜNCEL
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EĞİTİM
  • GÜNCEL
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • TEBRİKLER
  • VEFAT
  • YEREL
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tokat Haber | Tokat Son Dakika Haberleri