• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • EKONOMİ
  • BİLİM VE TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • KÜLTÜR SANAT
  • GÜNDEM
  • SPOR
  • RESMİ İLANLAR
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • VEFAT
  • TEBRİKLER
  • NÖBETÇİ ECZANELER
  • YEREL
  • Ara
SON DAKİKA:
17:43
Tokat ve İlçeleri Bayram Namaz Vakitleri?
15:45
Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu; SEL GELİYORUM DEMİŞ
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Şehide yeterli saygının gösterilememesi noktasında bütün yaşananlardan dolayı biz özürlerimizi ilettik
GÜNCEL
Yayınlanma: 25 Aralık 2023 - 12:33

Şehide yeterli saygının gösterilememesi noktasında bütün yaşananlardan dolayı biz özürlerimizi ilettik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Şehit ailesi hiçbir günahları olmamasına rağmen aile büyükleri kanalıyla özür dilemeye kalktı. Bizim böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimizi, esas şehide yeterli saygının gösterilememesi noktasında bütün yaşananlardan dolayı biz özürlerimizi ilettik” dedi.

GÜNCEL
25 Aralık 2023 - 12:33
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şehide yeterli saygının gösterilememesi noktasında bütün yaşananlardan dolayı biz özürlerimizi ilettik

İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün vefatının 50. yılı dolayısıyla Anıtkabir’de düzenlenen törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Özel, Mecliste teröre karşı yayınlanan ortak bildiride eksiklik ile kusur olduğunu ve CHP’nin bu kusurları meşrulaştırmaya itiraz ettiğini ifade ederek, “CHP, kendi bildirisini yayınlamıştır. İki bildiride yan yana koyulduğunda bir bildiride büyük ihtimalle gözden kaçmıştır ama terörü kınamaktadırlar. Böyle bir terör ve terör örgütü kınanmaz, lanetlenir. CHP’nin teröre karşı duruşu ortaktır ancak iktidar partisi bu konuda yapmış olduğu dezenformasyonu provokasyona çevirmiştir. Partinin sözcüleri tarafından söylenen sözler ortadadır” diye konuştu.

“Şehide yeterli saygının gösterilememesi noktasında bütün yaşananlardan dolayı biz özürlerimizi ilettik”

Manisa’da şehit cenazesine katıldığı sırada yaşanan protesto anlarına da değinen Özel, “Dün sabah erken saatlerden itibaren hem koruma ekibimize hem Manisa’da partimize hatta civar illerden AK Parti’ye geçmişte çok yakın olmuş isimlerden bir provokasyon olacağı, saldırı olacağı hatta bana bu cenazeye katılmayı yeniden değerlendirmem defalarca söylendi. Dün gün boyunca şehit cenazemize katılacağımı, şehidimize sahip çıkacağımı ifade ettim ve bu provokasyonların amacının ne olduğunu bildiğimi söyledim. Cenazeye katıldığımız andan itibaren o organize meseleyi hep birlikte takip ettik. Bugün, hepsi tek tek ve isim isim tespit ediliyor. Manisa’da olanların parti aidiyeti çok açık ortada ama civar illerden getirilenlerde de aynı kümelenme belli. Milletimiz dünkü provokasyonu, kendi isteğiyle gelmiş kişilerin olmadığını biliyor. Şehit ailesi cenaze sırasında da bu sloganları attıranlara tepki gösterdi. Uçağa binmeden önce ve uçaktan indikten sonra şehit ailesi taziye evinden arayarak yaşananlardan üzüntü duyduklarını, şehidin bizimle olan yakınlığını bildiklerini, dün orada yapılan saygısızlığın şehitlerine yapıldığını ve Enes’in hatıralarına yönelik saygısızlık olduğunu defaten söylediler. Hatta şehit ailesi hiçbir günahları olmamasına rağmen aile büyükleri kanalıyla özür dilemeye kalktı. Bizim böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimizi, esas şehide yeterli saygının gösterilememesi noktasında bütün yaşananlardan dolayı biz özürlerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.

İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Tokat’ta Şehitlikler Ziyaret Edildi
Tokat’ta Şehitlikler Ziyaret Edildi
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nden Sert Tepki
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nden Sert Tepki
Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu; SEL GELİYORUM DEMİŞ
Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu; SEL GELİYORUM DEMİŞ
Niksar'da Bayram Trafiğine Geçici Çözüm
Niksar'da Bayram Trafiğine Geçici Çözüm
Son Haberler
Tokat ve İlçeleri Bayram Namaz Vakitleri?
Tokat ve İlçeleri Bayram Namaz Vakitleri?
Öğrencilerden Niksar'da Örnek Davranış: Hem Sohbet Ettiler Hem Tıraş Ettiler
Öğrencilerden Niksar'da Örnek Davranış: Hem Sohbet Ettiler Hem Tıraş...
Sel Suları Niksar’da Kovanları Yuttu
Sel Suları Niksar’da Kovanları Yuttu
Niksar-Başçiftlik Yolunda Kaza: 5 Koyun Telef
Niksar-Başçiftlik Yolunda Kaza: 5 Koyun Telef
Tokat’ta Şehitlikler Ziyaret Edildi
Tokat’ta Şehitlikler Ziyaret Edildi
Kara harekatıyla 30, hava harekatıyla 26 olmak üzere toplamda 56 terörist etkisiz hale getirildi
Kara harekatıyla 30, hava harekatıyla 26 olmak üzere toplamda 56 terörist etkisiz hale getirildi

Ana Sayfa
EKONOMİ
BİLİM VE TEKNOLOJİ
MAGAZİN
KÜLTÜR SANAT
GÜNDEM
SPOR
RESMİ İLANLAR
YEREL
NÖBETÇİ ECZANELER
TEBRİKLER
VEFAT
SAĞLIK
EĞİTİM
SİYASET
GÜNCEL
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EĞİTİM
  • GÜNCEL
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • TEBRİKLER
  • VEFAT
  • YEREL
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tokat Haber | Tokat Son Dakika Haberleri