TFF 3. Lig’de 11. Haftaya gelindi. Lig’de 1. Grupta mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor 10 hafta boyunca istediği performansı ortaya koyamadı. Geçtiğimiz haftalarda teknik direktörünü de değiştiren Tokat Belediye Plevnespor, geçen hafta takımın yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer ile ilk maçına çıktı.
Taraftarların büyük bir umut beslediği deplasman maçında da istediği sonucu elde edemeyen Tokat Belediye Plevnespor, karşılaştığı rakibi olan ve 1. Grubun puan tablosunda son sırada yer alan Kuşadasıspor’a ilk galibiyetini tattırdı. Taraftarlar için geçen hafta yaşanan hayal kırıklığının ardından Tokat Belediye Plevnespor’un bu haftaki rakibi ise puan tablosunda yine son sıralarda yer alan Ergene Velimeşe Spor oldu.
Geçen haftadan sonra tekrar deplasmanda mücadele edecek olan Tokat Belediye Plevnespor, bu hafta rakibiyle Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek. 17 Kasım 2024 Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
Buğra MASKAN - Niksar Danişmend (Özel Haber)