Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim dönemi Tıp Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Eğri, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raşit Kılıç, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Yusuf Temür, Doç. Dr. Şahin Sözen, Genel Sekreter Prof. Dr. Muhittin Demiray, akademik ve idari personel ile öğrenci ve aileleri katıldı.
Tıp Fakültesi Birincisi Dr. Yaren Gökçek yapmış olduğu konuşmada, eğitim öğretim sürecinden bahsetti. Eğitimi süresince hekimliğin meslekten öte sanat olduğunu ifade eden Gökçek, doktorluğun kendilerine kutsal bir sorumluluk yüklediğini söyledi. Kendilerini sürekli geliştireceklerini söyleyen Gökçek, katkılarından dolayı hocalarına ve ailesine teşekkür etti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raşit Kılıç ise konuşmasında, mezunların kendilerini sürekli geliştirmelerini, sorgulamaktan ve öğrenmekten asla geri durmamalarını söyledi. Hekimlik mesleğini yaparken insani değerlerin her zaman ön planda tutulması gerektiğini belirten Kılıç, hekimlerin mesleğe leke sürdürmemek için son derece özenli olmalarını kaydetti.

Tören, Devlet Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi sonrasında başarı belgesi takdimi ile devam etti. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi Tıp Fakültesi mezunları, başarı belgelerini Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin elinden aldı. Akabinde Hekimlik Andı okundu. mezuniyet töreni keplerin atılması ile son buldu.
