Tokat’ın güvenlik güçleri artık daha güçlü hale geldi. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ve Tokat İl Jandarma Komutanlığı’na İçişleri Bakanlığı’nın destekleri ile yeni araçlar ve ekipmanlar hibe edildi. Hibe edilen yeni araçların, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda tanıtım programı gerçekleştirildi.
Tokat Valiliği’nin belirttiğine göre Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ve Tokat İl Jandarma Komutanlığı’na toplamda 9 binek araç, 15 cep telefonu ve 19 adet tablet bilgisayar desteği sağlandı. Araçların tanıtım programına katılıp araçları inceleyen Tokat Valisi Abdullah Köklü de alınan araçların güvenlik güçlerinin gücüne güç katacağını belirterek "Halkımızın huzuru ve güvenliği için kullanılacak olan araçlar hayırlı olsun. Emniyet ve Jandarma Teşkilatımıza kazasız belasız, hayırlı görevler diliyorum." dedi.
Programa Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün beraberinde İl Emniyet Müdürü Faruk Aydın, İl Jandarma Komutanı Sabri Küyük ve protokol mensupları katıldı.
Ahmet ÖZTÜRK - Niksar Danişmend (Özel Haber)