Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi özel gereksinimli bireylere tahsis ettiği Gönül Bağı hobi bahçesinde gönüllü akademisyenler ve Eğitim Fakültesi gönüllü öğrencilerle birlikte misafirlere temiz hava ve yeşil doğa içinde çeşitli ikramlardan sonra sebze fidesi dikimi yapıldı.
Bu etkinliklere Palyatif Bakım Merkezinde tedavi gören hastalar ve onların yakınları, huzur evi sakinleri, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, Türkiye Down Sendromu Derneği ve Beyazay Derneği’nden gelen özel gereksinimli bireyler ve annelerinin katılımı ile gerçekleşti.
Tüm özel gereksinimli bireyler ve anneleri tabiatla ve toprakla buluşmanın hazzı ve huzurunu yaşadıklarını ifade ederek bahçe etkinliklerinin devamını arzu ettiklerini dile getirdiler.