Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik – Terörsüz Türkiye İçin” sloganıyla düzenlediği Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları, Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Tokat’ın yanı sıra Amasya, Erzincan, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Yozgat illerinden gelen çok sayıda vatandaşın katıldığı program, coşkulu bir atmosfere sahne oldu.

Protokol Düzeni Dikkat Çekti
Etkinlikte protokol düzeni farklılığı dikkatlerden kaçmadı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu salonda protokol için ayrılan tribünde yerini alırken, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut sahne önünde oluşturulan özel bölümde oturdu. Bu yerleşim düzeni, günün dikkat çeken karelerinden biri olarak kayıtlara geçti.
“Terörsüz Türkiye” Vurgusu
Program boyunca milli birlik, kardeşlik ve terörle mücadele mesajları ön plana çıktı. Parti temsilcileri sahneye çıkarak vatandaşlara hitap etti ve “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” vurgusuyla birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.