Tokat İl Müftülüğü Kadir Gecesi dolayısıyla Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesine, İl Müftü Yardımcısı Nuri Tapan başkanlığında bir ekip göndererek Kadir Gecesi programı düzenledi. İlçede yer alan Gölbaşı Ulu Camii’nde erkekler, İhlas Camii'nde ise kadınlar tarafından depremde vefat edenler için mevlid programı düzenlendi. Ramazan boyunca okunan hatimler depremde hayatını kaybedenlere bağışlandı.
Tokat İl Müftülüğü Kadir Gecesi programının dışında ayrıca birçok farklı faaliyette bulundu. Müftülüğün Adıyaman programında 4-6 yaş Kur’an kurslarında programlar düzenlenerek deprem şehitliği ziyaret edilip Gölbaşı Kaymakamı'na da ziyarette bulunuldu. 300 çocuğa bayramlık hediye verilirken, 100 adet zarf içerisinde 1000 TL zekat ve fitre dağıtımı ve bayram harçlığı TOKİ ve Tokat konteyner kentte gerçekleştirildi.
Kur'an Kursu Öğreticileri tarafından 4-6 yaş kurslarında faaliyetler ve hatim programı düzenlenerek bayramlık dağıtımı yapıldı. Konteyner kentte ise namaz örtüsü ve yazma dağıtımı gerçekleştirildi.