Tokat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. “Bayrağını Al, Sende Gel” sloganıyla düzenlenecek yürüyüşe tüm Tokat halkı davet edildi.
Etkinlik, 3 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve şehir merkezinden geçilerek Hıdırlık Sosyal Tesisleri’nde sona erecek.
Tokat Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, yürüyüşün Türk milletinin milliyetçi duruşunu ve bayrağa olan bağlılığını göstermek amacıyla düzenlendiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“3 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Hıdırlık Sosyal Tesisleri’nde sona erecek olan milliyetçilik yürüyüşümüze tüm halkımız davetlidir.”
Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlardan Türk bayraklarıyla gelmeleri istenirken, yürüyüşün milli birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi açısından önemli bir sembol olacağı vurgulandı.
GÜNCEL
Yayınlanma: 30 Nisan 2025 - 19:46
Tokat Ülkü Ocakları Duyurdu: "Bayrağını Al, Sende Gel"
Tokat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.
GÜNCEL
30 Nisan 2025 - 19:46
İlginizi Çekebilir
