Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 24 Mayıs Pazar günü Tokat’ta incelemelerde bulunacak. Bayraktar’ın Pazar ve Turhal ilçelerinde sahaya ineceği öğrenildi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 24 Mayıs Pazar günü Tokat’a gelerek taşkın ve tarımsal zararların yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunacak.
TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar Tokat’a Geliyor
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 24 Mayıs Pazar günü Tokat’ta çeşitli incelemelerde bulunacak.
Son günlerde sel ve taşkın riski nedeniyle gündemde olan bölgelerde sahaya inecek olan Bayraktar’ın, üreticilerin yaşadığı sorunları yerinde değerlendirmesi bekleniyor.
Edinilen bilgilere göre Şemsi Bayraktar’ın programı saat 11.00’de Ovayurt Köyü’nde başlayacak.
Bayraktar’ın burada bölgede yaşanan taşkınların tarım arazilerine etkileriyle ilgili inceleme yapacağı öğrenildi.
TZOB Genel Başkanı’nın ikinci durağı ise Çevlikler Mahallesi olacak.
Bayraktar’ın saat 11.45’te mahallede inceleme gerçekleştirmesi planlanıyor.
Program kapsamında son olarak saat 12.30’da Borsa Mahallesi’nde incelemelerde bulunulacağı belirtildi.
Basın açıklaması yapması bekleniyor
Şemsi Bayraktar’ın incelemelerinin ardından bölgede yaşanan son durum ve tarımsal zararlarla ilgili basın açıklaması yapacağı öğrenildi.
Tokat’ta özellikle Yeşilırmak Havzası çevresindeki tarım alanlarında son günlerde etkili olan taşkınlar nedeniyle zarar oluştuğu belirtiliyor.
GÜNCEL
Yayınlanma: 23 Mayıs 2026 - 11:00
TZOB Başkanı Bayraktar Tokat'a Geliyor
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 24 Mayıs Pazar günü Tokat’ta incelemelerde bulunacak.
GÜNCEL
23 Mayıs 2026 - 11:00
İlginizi Çekebilir