CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kuyucak ve Yazıcık’ta halkla buluştu.
Niksar’a bağlı Kuyucak Köyü ve Yazıcık Beldesi, Hıdırellez coşkusuna ev sahipliği yaptı. Baharın, bereketin ve umudun simgesi olan bu özel gün; Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’ın katılımıyla, yöre halkı tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz; Niksar İlçe Başkanı Zafer Başar, İl Genel Meclis Üyesi Kamil Yıldırım, Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu, Ataköy Belediye Başkanı Ömer Bayrak, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile dernek başkanlarının da katıldığı etkinliklerde vatandaşlarla bir araya geldi.
Kuyucak’ta Umut ve Coşku Hakimdi
Kuyucak Köyü'nde düzenlenen Hıdırellez kutlamalarına katılan Durmaz, köy halkıyla birlikte baharın gelişini kutladı. Etkinlikte, dayanışma ruhu ön plandaydı. Katılımcılar birlikte oyunlar oynadı, geleneksel ikramlarla bir araya geldi. Durmaz, organizasyona emek veren Muhtar Hikmet Kader, azalar ve gençlere teşekkür etti.
Yeşilçam Mahallesi’nde Birlik Mesajı
Hıdırellez coşkusu Yazıcık Beldesi Yeşilçam Mahallesi’nde de aynı heyecanla sürdü. Etkinlikte konuşan Kadim Durmaz, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel günde, yüzlerdeki tebessüm ve yüreğimizdeki umutla geleceğe daha güçlü yürüyoruz,” diyerek, barış, sağlık ve bereket temennisinde bulundu. Etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan Muhtar Selahattin Tezce ve ekibine teşekkür etti.
Her iki etkinlikte de vatandaşlarla yakından ilgilenen Durmaz, halkla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geleneksel değerlerin yaşatılmasının önemine dikkat çekti.