Niksar, şıklık ve zarafeti bir araya getiren yeni bir işletmeye kavuştu. İşletmeciliğini Tansu Deveci’nin yaptığı Lasal Jewelry adlı işyeri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Bengiler Mahallesi üzerinde faaliyet gösterecek olan mağazanın açılışına; Niksar Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koyuncu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Ülker, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve davetliler katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koyuncu, yerel işletmelerin önemine değinerek şunları söyledi: "Bugün burada Niksar’ımıza değer katacak, istihdama ve ticari canlılığa katkı sağlayacak güzel bir işletmenin açılışı için bir araya geldik. Tansu Deveci'yi bu cesur ve vizyoner girişiminden dolayı kutluyorum. İlçemizde bu tarz işletmelerin artması bizleri mutlu ediyor. Lasal Jewelry’nin hem sahibine hem de Niksar’ımıza hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Niksar Belediye Meclis Üyesi Murat Yıldırım tarafından yaptırılan duanın ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti.
Vip tasarımlar ve özgün koleksiyonlar
Bengiler Mahallesi üzerinde hizmet verecek olan Lasal Jewelry, özellikle VIP takı grupları ve özel tasarım koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Açılışın ardından mağazayı gezen davetliler, takı tasarımlarını yakından inceleyerek işletme sahibi Tansu Deveci’den ürünler hakkında bilgi aldı.