Tokat’ta Yarın Çocuklar İçin En Mutlu Gün
Tokat genelinde yarın için eğitime 1 gün ara verildi.
Tokat’a kış bugün itibariyle geldi. Kar yağışının Tokat genelinde etkili olması, vatandaşların heyecanla beklediği manzarayı yaratırken diğer yandan hayatı da olumsuz etkiledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava tahmin raporlarında kar yağışının Tokat’ta 25 Kasım 2024 tarihinde de devam edeceğini belirtmişti. Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda, 25 Kasım 2024 Pazartesi günü Tokat il genelinde tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle eğitim-öğretime bir (1) gün ara verildi.
Tokat Valiliği sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda kamu kurumlarındaki engelli ve hamile personellerin de aynı gün idari izinli sayılacaklarını duyurdu.
Ahmet ÖZTÜRK - Niksar Danişmend (Özel Haber)